Zonnepanelen

Je ziet ze steeds vaker: zonnepanelen.

Een slimme manier om zelf energie op te wekken. Met zonnepanelen betaal je flink minder energiekosten én stoot je minder CO2 uit. Maar voor welke zonnepanelen moet je kiezen, hoeveel panelen passen er op je dak en wat is de beste manier om de panelen te plaatsen?

Er is een groot verschil in de kwaliteit van zonnepanelen. Kijk dus niet alleen naar de prijs van de zonnepanelen, maar let ook goed op de kwaliteit. Zonnepanelen van slecht materiaal gaan sneller kapot en wekken op de lange termijn minder energie op. Kwaliteitspanelen leveren dus meer energie én geld op. Welk type zonnepanelen je nodig hebt, is ook afhankelijk van het dak waar ze op komen te liggen. Kortom, laat je goed adviseren bij de aankoop van zonnepanelen.

Deze Westlandse bedrijven gingen jou al voor met het investeren in zonne-energie.

Om het aantal zonnepanelen in het Westland in kaart te brengen is er in 20202 een zonnepanelen monitor gecreëerd. Hieronder is de top 4 bedrijven met de meeste zonnepanelen voor jou verzameld. 

  • ABC Westland: Over 10 bedrijven 24.628 zonnepanelen
  • Westerlee:Over 8 bedrijven 8.084 zonnepanelen
  • Honderdland: Over 9 bedrijven 6.632 zonnepanelen
  • BWP: Over 33 bedrijven 6.552 zonnepanelen

Ook een plekje bemachtigen in de zonnepanelen monitor? Investeer dan ook in zonnepanelen! Klik hier om de volledige zonnepanelen monitor te openen.