Wil je energie besparen en comfortabeler wonen maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn?

Schakel dan één van onze energiecoaches in!

De Westlandse energiecoaches helpen jou graag bij het verduurzamen van jouw koopwoning. In Westland lopen negen energiecoaches rond. Zij doen dit op vrijwillige basis en hebben met succes een cursus afgerond tot energiecoach. Ze beschikken hiermee over de nodige kennis om jou op weg te helpen! De coaches beantwoorden al je vragen over bijvoorbeeld: isoleren, zonnepanelen, beschikbare subsidies en hoe je bewuster met energie omgaat.

Momenteel zijn er negen coaches met wie je een afspraak kunt inplannen. Je kunt zelf kiezen met wie je een afspraak inplant, via het e-mailadres op zijn of haar pagina. 


Gratis quickscan

Deze scan geeft je inzicht in de kosten, besparingen, subsidies en financierings-mogelijkheden van energiebesparende maatregelen specifiek voor jouw koophuis.

Technisch advies

De Westlandse energiecoaches zijn er altijd om je bij te staan met advies over verduurzamen, ook als je maar een enkele vraag hebt. Jouw vraag kun je gewoon via de mail stellen.


Heb je zelf al verduurzaamd en inspireer je graag anderen?

Dan komen we graag met jou in contact!

 

We zijn constant opzoek naar energieambassadeurs. Bewoners die hun ervaringsverhalen willen delen met andere bewoners. Ervaringsverhalen zijn een krachtig instrument om andere bewoners te stimuleren en inspireren om ook energiebesparende maatregelen te nemen. Mogen wij jouw verhaal gebruiken? Stuur een email naar westlandwoontduurzaam@gemeentewestland.nl.