Verduurzaming Westlandse bedrijven

Westlanders zijn aanpakkers, ook in verduurzamen.

Veel Westlandse ondernemers zien duurzaamheid als een kans voor hun onderneming. We zien steeds meer bedrijven met een duurzaam bedrijfspand, een duurzame bedrijfsvoering of nieuwe duurzame producten en diensten. Gemeente Westland is een provinciaal en nationaal voorbeeld van een duurzaam bedrijfsleven. En daar zijn we trots op!

Hoe doen Westlandse ondernemers dat? Voor welke uitdagingen staan ze? Lees hier hun ervaring. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar die je het duurzame duwtje in de rug kunnen geven als ondernemer. We hebben ze hier voor je op een rij gezet.

Wist je dat we in het Westland 25 bedrijventerreinen hebben? Samen zijn deze bedrijventerreinen goed voor 600 hectare, met maar liefst 75 duizend zonnepanelen. Na Rotterdam heeft het Westland de grootste oppervlakte aan bedrijventerreinen in regio Rotterdam en Den Haag. Het Westland heeft een koploperspositie in verduurzaming in de regio. Wil je ook een keer sparren over duurzame investeringen en beschikbare subsidies? Laat het ons weten, wij helpen je graag op weg.

Lopende projecten