De schoonste straat van Westland

Wie start het nieuwe jaar met de schoonste straat van Westland?

12-12-22

Tijdens en na de jaarwisseling besteedt Gemeente Westland veel aandacht aan het opruimen van restanten vuurwerk en andere rommel op straat. Dat kost veel geld, maar... Het kan ook anders! Misschien woon jij wel in zo'n straat waar je samen met de buren 'de bezem pakt’ en na de jaarwisseling de straat samen opruimt. Gemeente Westland is trots en blij met deze medewerking van inwoners en organiseert daarom dit jaar weer de wedstrijd ‘De schoonste straat van Westland'!

Zo werkt het

  • Deelnemende straten of delen van een straat sturen een foto van vóór- en na het opruimen naar schoonstestraat@gemeentewestland.nl. In de mail geef je duidelijk de straatnaam, huisnummers van deelnemende huishoudens, kern en contactpersoon aan.
  • Op nieuwjaarsdag worden de aangemelde straten bekeken door medewerkers gebiedsbeheer en onderhoud van de gemeente.
  • Van alle deelnemende straten in Westland wordt de allerschoonste straat als winnaar beloond met een straatbarbecue.
  • In de tweede week van januari worden de winnaars bekend gemaakt.
  • Grote straten kunnen worden opgedeeld. Geef in dat geval bij je aanmelding goed de deelnemende huisnummers door.

Aanmelden voor de schoonste straat

Wil je het nieuwe jaar ook met een schone straat beginnen? Doe ook mee en strijd voor de straatbarcecue! Aanmelden kan vóór vrijdag 29 december via schoonstestraat@gemeentewestland.nl, onderwerp ‘aanmelden schoonste straat’. Alleen straten binnen de bebouwde kom die aangemeld zijn, komen in aanmerking voor 'De schoonste straat van Westland'.