Doe mee met zonnepanelen

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook corporaties willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richt Arcade zich bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien zij nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze probeert Arcade de CO2-uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

10-11-2022

Ook plaatst Arcade zonnepanelen op daken van eengezinswoningen in Westland. Ze doen dit op woningen waarvan het dak geschikt is. Niet elke woning komt hiervoor in aanmerking. Dit heeft onder andere te maken met de ligging ten opzichte van de zon. Ook telt het aantal panelen dat Arcade op het dak kan plaatsen mee. 

Arcade heeft onderzocht welke woningen in Westland geschikt zijn voor zonnepanelen. Het plaatsen van de zonnepanelen voeren zij gefaseerd uit. Bewoners krijgen hierover bericht. 

Kan ik meedoen?

Worden bij u in de straat door Arcade zonnepanelen geplaatst? En wilt u ook voordeel hebben van goedkope zonnestroom? U kunt zich alsnog aanmelden als u eerder van Wocozon een aanbiedingsbrief ontving. Bent u deze brief kwijt? Neem dan contact op met Wocozon via 085 - 744 10 58.

Samenwerking met Wocozon

Arcade werkt samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk die gespecialiseerd is in zonnestroom voor corporaties. Bewoners die de zonnepanelen op hun dak krijgen, hebben er verder geen omkijken naar. Wocozon zorgt ervoor dat een erkende installateur de panelen monteert en aansluit.

Wilt u meer informatie?

Klik hier voor de veelgestelde vragen. Of kijk op www.wocozon.nl.