Schrijf je in voor de isolatieactie, webinar terugkijken en offerte aanvragen

Wil je je woning laten isoleren voor een aantrekkelijke prijs? De gemeente organiseert een Inkoopactie isolatie. Kijk het webinar terug en ontvang een offerte op maat zonder verplichtingen!

Makkelijk en voordelig energie besparen

Gemeente Westland wil het jou als inwoner makkelijk maken om energie te besparen. Daarom starten de gemeente en Regionaal Energieloket een "Inkoopactie isolatie". Het Regionaal Energieloket heeft in verschillende gemeenten dit soort acties georganiseerd. Specialisten van het Regionaal Energieloket hebben een ervaren isolatiebedrijf geselecteerd. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Kwaliteit: Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties en is VCA-gecertificeerd. 
  • Aantrekkelijke prijs: Via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een aantrekkelijke prijs en gegarandeerde uitvoering. 
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Wanneer kun je meedoen aan de actie?

  • Je hebt een grondgebonden koopwoning in Westland
  • Het bouwjaar van deze woning is tussen 1925 en 1988
  • Er is geen VvE

Meer weten? Bekijk het webinar

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we je meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die je kunt aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Je kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Bekijk het webinar hier terug

Zo werkt de vloer-, bodem-, spouwmuur- en glasisolatieactie

  1. Kijk het webinar terug.
  2. Vraag een persoonlijke offerte aan als je interesse hebt. 
  3. Je ontvangt een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast en beslist zelf of je je woning wilt laten isoleren
  4. De actie sluit op 3 april.

Heb je nog vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.

 

Vraag hier jouw offerte op maat aan via het Regionaal Energie Loket. Aanvragen kan tot 3 april!