Isolatie- en glas inkoopactie om energie te besparen van start!

Wie van plan is om zijn of haar koopwoning te isoleren of om glas te vervangen, kan meedoen met de isolatie- en glas inkoopactie van gemeente Westland en het Regionaal Energieloket. Binnen deze inkoopactie worden vloer- en bodemisolatie, dak- en glasisolatie aangeboden. Let op: binnen deze actie wordt geen spouwmuurisolatie aangeboden vanwege de mogelijke aanwezigheid van vleermuizen.

2-10-2023

Online informatiebijeenkomst op dinsdag 24 oktober om 19:30 uur

Ter voorbereiding op deze actie werd op dinsdag 24 oktober een gratis online informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond werd de actie verder toegelicht en hadden inwoners de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en aan de installateurs. De webinar kijk je terug via de website van het Regionaal Energieloket

Offerte aanvragen

Het is tot en met 21 november 2023 mogelijk om je in te schrijven voor een offerte op maat. Na het ontvangen van de offerte beslis je pas of jemee wil doen aan de actie. Let op, deze actie is alleen voor woningeigenaren. Een offerte kun je aanvragen via de website van het Regionaal Energieloket.  

Keuze voor installateurs

Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs beoordeeld. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning of het vervangen van glas kan uitvoeren. 

  • Scherpe prijs
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat
  • Gegarandeerde uitvoering

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Westland helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Westland. 

Vragen en contact

Heb je vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110 of kijk voor meer informatie op www.gemeentewestland.nl/isolatie.