Isoleer en profiteer dankzij de actie van Westlander Tom Tetteroo

Het afgelopen jaar heeft Tom Tetteroo via CollAction verschillende acties georganiseerd om andere Westlanders aan te zetten tot duurzamer leven. Tot en met 31 december 2022 kun je meedoen aan zijn laatste actie: isoleer en profiteer. Wie hieraan meedoet, verlaagt zijn of haar energierekening én maakt kans op een mooie prijs.

Isoleer en profiteer

Via de App van CollAction kan je tot en met 31 december 2022 meedoen aan de isoleer en profiteer-actie van Tom. Het idee erachter? Door het nemen van kleine energiebesparende maatregelen, profiteer je van een lagere energierekening. Wanneer je je voor de actie aanmeldt, krijg je een sms met een link. Via deze link kan je een beschrijving en foto’s insturen van de maatregelen die je hebt genomen. Alle inzendingen maken kans op een infraroodwarmte-kussen!

Eén van die kanshebbers is Femke: Met deze hoge energieprijzen is de isolatie-actie een goed moment om mijn huis duurzamer te maken!"

Eerdere acties

Afgelopen zomer organiseerde Tom de “Minder energie, meer besparen”-actie, waarbij hij Westlanders aanspoorde minder energie te verbruiken en via een apparaatje het sluipverbruik op te sporen. En afgelopen september kon je Tom tegenkomen tijdens de “Stap eens wat vaker op de fiets”-actie, waarbij Westlanders werden aangezet tot het pakken van de fiets in plaats van de auto!