Technisch advies

Tijdens het verduurzamen van je huis loop je soms tegen vragen aan. Het is fijn om jouw vragen te kunnen stellen aan iemand die veel kennis van duurzaamheid heeft en je kan adviseren.

De Westlandse energiecoaches zijn er altijd om je bij te staan met advies over verduurzamen, ook als je maar een enkele vraag hebt. ‘Waar komt nu die vloerisolatie te zitten? Wat bedoelen ze met Wattpiek en hoeveel brengt zo’n zonnepaneel dan op?’ Wat je ook wilt weten op het gebied van verduurzamen van je woning of een onafhankelijke kijk op je energiebesparende plannen, stel je vraag, ze zijn er voor!

Er gelden door Corona wel beperkingen en het is mogelijk nog niet veilig genoeg om een e-coach thuis te ontvangen. Je kunt jouw vraag ook gewoon via een email aan een energiecoach stellen, die antwoordt dan via die mail of, als je dat aangeeft, per telefoon of via Whatsapp / Facetime videobellen. Dat is misschien wel zo makkelijk om te laten zien waar het precies over gaat.

Kijk op de energiecoachpagina naar de e-coach bij jou in de buurt of die je aanspreekt, klik op de afbeelding, zijn/haar emailadres vind je onderaan elke coachpagina. Heb je een algemene vraag over deze service of de energiecoaches, kun je deze stellen via info@groenoverleven.nu