Terugblik Duurzaamheidsevent 8 oktober

Wat kunnen ondernemers en bewoners van Westland doen om energie te besparen? Daar ging het het allemaal om op 8 oktober tijdens het Duurzaamheidsevent bij Biersteker in Poeldijk. In de ochtend voor bedrijven en in de middag voor particulieren. 

Wat kunnen ondernemers doen om energie te besparen

’s Ochtends was er een presentatie voor bedrijven waarbij kennis, inspiratie en nieuws gedeeld werd. Ook werd de brochure Energiebesparende Maatregelen voor bedrijven overhandigd aan de wethouder. Deze brochure werd samengesteld door gemeente Westland in samenwerking met Giel Biersteker om het voor ondernemers eenvoudiger te maken om energie te besparen en/of subsidies te vinden. Na de presentatie konden ondernemers informatie inwinnen bij de aanwezige standhouders.

In de middag was het tijd voor particulieren met een inspiratiemarkt. Verduurzamen kan op vele manieren en het aanbod op de markt was dan ook zeer divers.
Er werd ook een regenton verloot onder de aanwezige bezoekers die zich inschreven voor de nieuwsbrief van Westland Woont Duurzaam. Thea van de Beukel werd de gelukkige winnaar. De regenton wordt bij haar thuis geïnstalleerd door bedrijf TonTonRegenton die erin gespecialiseerd is mensen te ontzorgen bij het plaatsen van een regenton.

 

De foto's vind je op onze Facebookpagina.  

Standhouders

Giel Biersteker: “Ik ben zelf heel enthousiast over verduurzamen en merk ook dat veel mensen zoekende zijn naar de juiste informatie. Daarom vind ik het heel belangrijk om een moment te creëren, voor zowel particulier als ondernemers, om elkaar te ontmoeten en informatie met elkaar te delen.