Subsidies wonen

Wil je graag verduurzamen in je woning of vergroenen rondom je woning? Dan zijn er misschien subsidies waar je gebruik van kunt maken. Bij het Regionaal Energieloket van Gemeente Westland vind je een overzicht van subsidies waar je gebruik van kan maken. Ook kunnen de experts van dit loket je tips geven over verduurzamen in je woning en kun je bij hen terecht met al je vragen over verduurzaming in je woning. 

Liever eerst met een expert kijken welke mogelijkheden er voor jouw woning zijn? Schakel dan kosteloos één van de Westlandse energiecoaches in voor advies en tips! 

Isolatiesubsidie

De isolatiesubsidie is een subsidie voor inwoners met een verzamelinkomen tot € 55.000 om isolatiemaatregelen uit te voeren in of aan de woning. Aanvragen kan vanaf februari 2023.

Advies nodig?

Wil je weten hoe je jouw koopwoning kunt verduurzamen? Schakel kosteloos een energiecoach in en vraag een energiescan of technisch advies aan!

Duurzame tips

Op de website van Milieu Centraal lees je allerlei tips over uiteenlopende onderwerpen waardoor je duurzame(re) keuzes kunt maken.

Klimaatkrachtig

Op de website van Klimaat Krachtig lees je meer over klimaatadaptieve maatregelen die je, eventueel met subsidie, kunt nemen.

Energiesubsidiewijzer

Check hier of je subsidie of lening kunt krijgen voor het verbeteren van je huis.