Kom naar de laatste Kennisavond Isolatie & Inspiratie van dit jaar

Westland Woont Duurzaam organiseert opnieuw kennisavonden over isoleren. Op maandag 4 november zijn woningeigenaren uit heel Westland om 19:00 uur welkom in Bibliotheek Naaldwijk voor de vierde en laatste Kennisavond Isolatie & Inspiratie van dit jaar. De laatste kans op een avond vol ideeën en praktische tips om je huis te veranderen in een comfortabele en energiezuinige woning.

Ideeën en tips van de Westlandse Energiecoaches

De avond staat in het teken van het verduurzamen van jouw eigen woning. Naast een algemene presentatie over isoleren, zijn er ook verschillende thematafels. Hier worden alle vragen beantwoord over bijvoorbeeld dak-, vloer-, gevel-, glasisolatie en zonnepanelen. En er wordt meer verteld over de voordelen van verduurzamen en ventilatie. De Westlandse Energiecoaches helpen je op weg!

Aan de slag

Wil je extra hulp bij het verduurzamen van je woning? Maak dan direct een afspraak met een energiecoach. Dit kan tijdens de kennisavond, maar ook via deze website van Westland Woont Duurzaam. De energiecoach komt dan bij je langs en maakt een scan van je woning. Hiermee zie je wat de isolatiemogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Maar ook welke subsidies er zijn en wat de mogelijke besparing is op de energiekosten.

Meer informatie en aanmelden

De Kennisavond vindt plaats op maandag 4 november in Bibliotheek Naaldwijk. De deuren gaan open om 19:00 uur en het programma start om 19:30 uur. Meld je van tevoren aan en geef hierbij aan bij welke twee thematafels je wilt aanschuiven. Je hebt de keuze uit dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, beglazing en zonnepanelen of andere installaties.

Kijk voor meer informatie op deze website. Hierop kun je je ook aanmelden.

Foto: Thierry Schut