Ook dit jaar organiseren we Westland DOET Duurzaam!

Op donderdag 10 oktober 2024 organiseren we op Dag van de Duurzaamheid samen met gemeente Westland, MKB Westland en VNO-NCW Westland-Delfland het evenement Westland DOET Duurzaam.

Samen willen we zoveel mogelijk particulieren en bedrijven motiveren duurzame keuzes te maken en inspiratie met elkaar te delen. Het World Horti Center is op 10 oktober dé plek waar inspiratie kan worden opgedaan over duurzaamheid in de breedste zin van woord. Het evenement is zowel voor bedrijven als particulieren interessant om bij te wonen omdat er een divers programma wordt aangeboden en een inspiratiemarkt.

Na de zomervakantie komen de tickets beschikbaar om het evenement gratis te bezoeken. Je bent van harte welkom om erbij te zijn!

Spreker Helga van Leur

Helga van Leur, bekend als weervrouw bij RTL, geeft een lezing passend bij het thema duurzaamheid. Wist je dat zij al een aantal keer bekroond is vanwege haar spontane en toegankelijke manier van presenteren? Met haar wetenschappelijke achtergrond combineert Helga inhoud met humor en spreekt ze mensen aan. Na 20 jaar op de televisie en meerdere avonturen weet Helga als geen ander hoe je omgaat met onzekerheden, wat onze planeet te bieden heeft en hoe wij samen kunnen werken om ook toekomstige generaties te voorzien in hun behoeften.

Als ambassadeur in weer(extremen), klimaat(verandering), duurzaamheid en gedrag weet zij passievol moeilijke onderwerpen begrijpelijk te maken, het belang over te brengen en te vertellen wat je dan wél kan doen.

Duurzame standhouders gezocht

Net als bij de vorige editie, is er een beurs rondom het thema duurzaamheid. We hebben plek voor 30 bedrijven en organisaties die aan Westlanders willen tonen wat zij doen rondom dit thema!

Meer weten of inschrijven

Wil je meer weten of je inschrijven? Bezoek dan de evenementpagina.